Verzendkosten

Nederland

Bestellingen tot €50

Pakketten post (PostNL)       €6,95
*Brievenbuspakket €4,95

*Het systeem berekent automatisch of uw           bestelling door de brievenbus past.

GRATIS verzending vanaf €50!

 

Wanneer u op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 17:00 uur besteld, dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde dag! Onze verzendingen worden verwerkt door PostNL. Zodra wij uw bestelling overdragen aan PostNL, krijgt u automatisch een Track&Trace code toegezonden per mail. 

Belgie

Bestellingen tot €75

Pakketten post €8,95

GRATIS verzending vanaf €75!

 

 

 Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, hierna heeft u nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren van u thuis naar Tientjeofminder.nl zijn voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Tientjeofminder.nl geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Wanneer u een deel van uw bestelling retour stuurt en het oorspronkelijke aankoopbedrag (om in aanmerking te komen voor gratis verzendkosten) minder dan €50 wordt, zijn wij genoodzaakt om een gedeelte van de verzendkosten (€4,95) in mindering te brengen op het te retourneren bedrag.

Voor vragen over het retourneren van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via [email protected]