Klantenservice
Heeft u vragen, tips, suggesties of misschien wel een klacht? Dan horen wij dat graag als eerste!
 
Tientjeofminder.nl streeft er naar om binnen 24 uur uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken per mail, telefoon en live chat. 

Onze contactgegevens:
Postadres  Cypergrasweg 1E, 1313 AK, Almere
Mail  [email protected]
Kvk reg nr.  76148009
BTW-nr  NL.860524450

 

Uiteraard kunt u ook middels social media in contact komen met ons!

 

Maattabel

Klik hier om naar het maattabel te gaan welke wij aanhouden bij het inschatten van de juiste maat bij artikelen zonder maat. Twijfelt u over een kledingstuk en weet u niet zeker of deze wel past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan meten wij het desbetreffende artikel speciaal voor u, zoals u dat wilt!


1 Veel gestelde vragen...
1.1 Hoe zit het met de verzendkosten?

De verzendkosten moeten wij helaas in rekening brengen, omdat wij anders de kleding niet voor een tientje of minder aan kunnen bieden. Wij rekenen €5,99 voor pakketpost en €3,99 voor pakketpost. Hier verdienen wij zelf niks op. Bij bestellingen vanaf €50 nemen wij de verzendkosten voor rekening.

 

Momenteel zijn wij nog een kleine webshop, waardoor we het ons niet kunnen veroorloven om goedkopere tarieven te verkrijgen. Uiteraard hebben wij rekening genomen met de verzendkosten bij het prijzen van onze artikelen. Meestal bent u nog steeds goedkoper uit, vooral wanneer u meer dan 1 item besteld!

 

De verzendkosten naar België zijn €7,99.

 

1.2 Wanneer krijg ik mijn bestelling binnen?

Voor 17:00 besteld = Dezelfde werkdag verzonden.

Over het algemeen houdt dit in dat uw bestelling van maandag t/m vrijdag, de volgende dag aankomt. Heel zelden komt het voor dat uw bestelling binnen 2 dagen aankomt.

1.3 Waar komt de kleding vandaan?

De kleding kopen wij op via diverse kledinginzamelaars die zich inzetten voor het goede doel. Zo zorgt de verkoop van kleding via Tientjeofminder.nl voor een win-win situatie; Goed voor het milieu, goed voor de klant en goed voor het goede doel.

1.4 Kan ik mijn bestelling retourneren?
U heeft altijd het recht om zonder opgaaf van redenen uw bestelling retour te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Wij betalen u dan het volledige aankoopbedrag retour zodra wij uw bestelling in de originele staat hebben ontvangen. De retourkosten komen wel voor uw rekening. Terugbetaling geschied op dezelfde wijze als waarmee u heeft afgerekend.
1.5 Ik twijfel of het kledingstuk mij past, kunt u dit nameten voor mij?

Jazeker.

Wij meten het kledingstuk graag na voor u, denk aan okselbreedte, schouderbreedte en/of lengte van een jurk.

Hiermee hopen wij dat uw bestelling precies goed past en om u vaker terug te zien bij Tientjeofminder.nl!