WE LOVE BELGIUM; www.tientjeofminder.be!

WE LOVE BELGIUM; www.tientjeofminder.be!

Tientjeofminder.nl is ook bereikbaar op Tientjeofminder.be! Omdat wij veel gevraagd worden of wij ook in België leveren, hebben we daar een klein blog-artikel over geschreven!

www.tientjeofminder.be

We ♥ België! www.tientjeofminder.be is bereikbaar!

Wij Hollanders maken zo nu en dan wel een (flauw) grapje over onze zuiderburen en het zal andersom ongetwijfeld ook het geval zijn. Maar diep vanbinnen houden wij ontzettend veel van Belgen, België, Vlaamse frietjes, Vlaams Nederlands, Belgisch humor. Wij zijn kameraden en dat zijn we altijd geweest. Waarom ook niet? We spreken zo ongeveer dezelfde taal, delen min of meer dezelfde normen en waarden, zijn buren van elkaar, brouwen de beste bier(en) wereldwijd, delen de BENELUX, zijn wereldburgers enz…..

Nou krijgen wij dus regelmatig mail vanuit België met de vraag of wij ook leveren in België. En ja dat doen wij. Sterker nog, u kunt ons al vanaf dag 1 bereiken via Tientjeofminder.BE!

Ook in België komt uw pakket (meestal) de volgende dag aan, wanneer u op werkdagen voor 17:00 besteld! De verzendkosten zijn wel iets hoger dan binnen Nederland, maar door onze “Maximaal-€10-per-artikel” belofte verdient u de verzendkosten al gauw terug. U krijgt tenslotte veel meer, voor veel minder! Bovendien kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u twijfelt of een artikel wel of niet past. Wij meten de gewenste afmetingen (okselbreedte, schouderbreedte, heupen, taille enz.) op verzoek graag na voor u!

Wij selecteren, fotograferen en beoordelen elk kledingstuk of paar schoenen zelf. Daarbij kan kleding NIEUW, ZO GOED ALS NIEUW of TWEEDEHANDS zijn!

Nieuw: Dit artikel is ongedragen, vaak hangt er nog een prijskaartje aan.

Zo goed als nieuw: Dit artikel is tweedehands/gedragen, maar is niet te onderscheiden van nieuw.

Tweedehands: Dit artikel is gedragen, maar kan nog prima mee voor een tweede ronde. 

Dus ook vanuit België kunt u gewoon bestellen via Tientjeofminder.nl! Naast iDeal zijn er meerdere betaalmogelijkheden waaruit u kunt kiezen tijdens het afrekenen. 

We ♥ Belgium! www.tientjeofminder.be is bereikbaar!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.