Stropdassen

Stropdassen

Stropdassen, je houdt er van en kan niet zonder, of je wilt er niks mee te maken hebben.
Zo nu en dan ontkom je er niet aan en moet jij of je partner een stropdas om.
Tientjeofminder.nl is sinds kort begonnen met het verkopen van stropdassen; nieuw, vintage en tweedehands!

Stropdassen! 

Stropdassen vintage stropdassen

We zijn begonnen met het verkopen van stropdassen! Waarom zegt u? 

Dat zal ik eens even uitleggen. 

Onlangs waren wij uitgenodigd op een feestje en mijn man had geen stropdas, of geen mooie die matchte met zijn pak. Ook heeft hij een hekel aan stropdassen en vindt hij het zonde om er geld aan uit te geven. 

Na wat googlen kwam ik al gauw tot de conclusie dan een stropdas best prijzig kan zijn. Zo varieerden de prijzen voor een stropdas van €10 to €40(!) wanneer je zoekt naar “Stropdas kopen” op Google! Dus ben ik samen met mijn schoonmoeder gaan zoeken naar stropdassen in de bergen en bergen aan kleding die wij binnen krijgen (een hele klus dus!).

We hebben nogal wat stropdassen gevonden, waarvan er inmiddels een aantal ook online zijn geplaatst. Ook hebben we veel leuke reacties binnen gekregen van heren en dames die een stropdas hebben besteld voor hunzelf of partner! In de komende weken zullen we meer stropdassen online plaatsen, maar dan voor een tientje of minder! 

*Wij zoeken vooral naar vintage, retro, feestelijke en oldskool stropdassen. Zo nu en dan vind u ook regular en casual stropdassen in het aanbod. Ook is het goed om te weten dat wij zeer selectief zijn in de stropdassen die wij online plaatsen, deze zijn ten alle tijden in uitstekende conditie!

Klik hier voor het actuele aanbod aan stropdassen op Tientjeofminder.nl!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.