Doorbreek het taboe!

  • Geplaatst op
  • Door Massimo
  • 0
Doorbreek het taboe!

Bij de ontwikkeling van Tientjeofminder.nl, stuit het team op een taboe. Een taboe op tweedehandse kleding en schoenen. Dit willen wij doorbreken met ons aanbod van top-kwaliteit kleding, vaak nog zo goed als nieuw en alles voor minder dan een tientje!

Doorbreek het taboe! 

We kopen allemaal wel eens tweedehandse auto's, tweedehandse electronica, tweedehandse cd's en zelfs derdehandse huizen! Maar wanneer het op tweedehandse kleding en schoenen aankomt, schrikken we af. 

Dit vinden wij van Tientjeofminder.nl erg zonde! Het team achter tientjeofminder.nl verkoopt ruim 20 jaar (met veel succes) onze Nederlandse tweedehandse kleding en schoenen in Oost-Europa, Afrika, Azie en zelfs Latijns-Amerika! Zo weten wij bijvoorbeeld uit ervaring dat in Afrika, tweedehandse kleding vaak duurder en meer gewild is dan nieuwe kleding, omdat de Chinees gefabriceerde nieuwe kleding niet kan concureren met tweedehands (europese) merkkleding. 

De kringloopwinkels binnen Nederland breiden constant de gedragen kleding afdeling uit, omdat juist die afdeling vaak druk bezocht wordt. Echter kom je niet gauw een tweedehands winkeltje in het centrum tegen en als je er al één tegen komt, is het vaak rustig. Het publiek "schaamt" zich misschien nog wel eens om zo een winkeltje te bezoeken.

Doodzonde, want vaak genoeg vind je juist in zo een tweedehands winkeltje een leuk kledingstuk, welke nog zo goed als nieuw is en nieuw niet meer word aangeboden in de reguliere winkels (en het ergens toch wel een exclusief artikel weer word; Vintage, merkkleding en merkschoenen!) 


Klik hieronder voor het huidige aanbod voor: 
- Dames
- Heren
- Kinderen
-Accessoires

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden