Black Friday overgewaaid naar Nederland?

Black Friday overgewaaid naar Nederland?

Black Friday. Veel mensen hebben er nog niet van gehoord, maar de shopaholics onder ons kennen het als de beste! Sale, Sale en nog meer Sale. De Amerikaanse hype is overgewaaid naar Nederland!

BLACKFRIDAY KORTING!

Ben jij al bekend met Black Friday?! Je hebt vast eens van deze term gehoord.

Black Friday is oorspronkelijk een Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de dag na Thanksgiving. Het is een dag waarop Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun kerstinkopen. Veel winkeliers bieden namelijk hun producten aan met flinke kortingen. Voor de meeste producten geldt dan ook dat je ze voor de aankomende maand niet goedkoper zult vinden. De Black Friday trend is de afgelopen jaren steeds meer naar Nederland komen over waaien. Veel webshops en steeds meer fysieke winkels beginnen eraan mee te doen. 

Tientjeofminder.nl kon dit niet zomaar voorbij laten gaan. Bij Tientjeofminder.nl kun je eigenlijk wel zeggen: 'Everyday is Black Friday!'. Omdat al onze artikelen een tientje, of minder kosten! All day, every day! 

Voor onze eerste Black Friday hebben wij een leuke korting bovenop de kleine prijzen die wij al aanbieden.Tientjeofminder.nl geeft jullie namelijk een flinke korting! Zo kun je samen met ons het kerst seizoen inluiden. Hoe lekker is dat?! Kleding, schoenen en accessoires van goede kwaliteit voor een NOG kleinere prijs! 

Nu zul je vast denken hoe kan dat? Nog voordeliger? De korting ziet er als volgt uit:

Aankoopbedrag boven de €10 = 10% korting!      Gebruik kortingscode: BLACKFRIDAY10
Aankoopbedrag boven de €30 = 15% korting! Gebruik kortingscode: BLACKFRIDAY15
Aankoopbedrag boven de €50 = 20% korting! Gebruik kortingscode: BLACKFRIDAY20

Afhankelijk van uw totale aankoopbedrag, kunt u tijdens het bestelproces één van bovenstaande kortingscode's invoeren om gebruik te kunnen maken van de BLACK FRIDAY actie! Dus wacht niet te lang en......

SHOP SHOP SHOP! Bij ons is het: Every day is BLACKFRIDAY!

In de komende dagen plaatsen wij dagelijks nieuwe artikelen online; Kleding, schoenen, accessoires voor dames, heren en kinderen! Zowel nieuwe als tweedehands kleding & schoenen! Wij zullen jullie hierover op de hoogte houden via de blog & Facebookpagina!

Let op:

*Deze actie is alleen geldig op 25 november 2016

*De korting geldt voor het totale aankoopbedrag, exclusief eventuele verzendkosten.

*U mag gedurende 25 november 2016 maar 1 keer gebruik maken van deze actie! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden